1 april 2016

ARTIST Stonebridge & Elsa Li Jones klättrar på Billboard

Låten If You Like It med svenska Stonebridge och Elsa Li Jones ligger fyra på Billboards Dance Club Songs denna veckan.

Sten ”Stonebridge” Hallström är ett välbekant namn inom svensk dansmusik, medan Elsa Li Jones kanske inte är känd i så vida kretsar. Bakom namnet döljer sig Elsa Jonasson från Göteborg. De båda fick kontakt genom en gemensam musikkontakt i USA. I en intervju i Aftonbladet berättar Elsa att hon skickade en heminspelad demo till Stonebridge i november och att hon sedan fick höra den färdiga versionen i slutet av december.

– Det var sedan i mars när det kom lite remixer som gjorde att den sköt i höjden på Billboard. Jag blev helt chockad när den låg på elfte plats förra veckan, nu är den fyra och har fortfarande pil uppåt, så man vet aldrig var den kan hamna.

Christel Valsinger