16 november 2015

MUSIKBOLAG M-22 till Ingrossos Refune

Sebastian Ingrossos skivbolag Refune Music har kontrakterat den tysk-brittiska duon M-22, som bland annat hörts på Robin Schultz album Sugar.

Duon M-22 består av Frank Sanders och Matt James och tillsammans har de även producerat och skrivit text till Omi-hiten Hula Hoop.

Med en remix på Axwell/\IngrossoSun Is Shining, följt av remixen på Refune-släppta Salvatore Ganaccis singel Money In My Mattress, kommer nu duon att ansluta sig till Refune-artister som Alesso och Otto Knows.

“Att bli signade av Refune Music är en underbar känsla för oss så här tidigt i vår karriär. Det här är ett skivbolag och hem för några av dom bästa artisterna som levererar musik av världsklass. Det är en stor ära för oss att få vara en del av ett skivbolag som bara har några få utvalda artister. Vi är glada över att få komma med vårt eget sound till Refune Music”, säger Frank och Matt i ett pressmeddelande.

“Första gången vi hörde Good To Be Loved älskade vi den. Helt fantastisk låt! Frank och Matt är extremt talangfulla och bra killar och vi är super exalterade för det som kommer härnäst”, kommenterar Sebastian Ingrosso.

Singeln Good To Be Loved har tidigare släppts i Europa på skivboalget Caroline Records, men kommer nu att släppas internationellt av Refune Music den 27:e november. I England har låten redan fått flera spelningar i BBC Radio 1 efter att ha blivit omtyckt av Mistajam, Pete Tong, Sarah Jane Crawford, Danny Howard och Greg James. Låten har även legat i mer än tio veckor på den Tyska singel listan.