2 november 2015

FÖRLAG Violet Days i avtal med Selector Songs

Låtskrivarna Lina Hansson och Kris Eriksson, även kända under namnet Violet Days, har ingått förlagsavtal med Adam Alperts Selector Songs/Sony ATV i USA.

Adam Alpert startade sin verksamhet med 4AM Agency och Disruptor Management, där bland annat DJ-teamet Chainsmokers blivit en enorm succé.

Alperts bolag Disruptor Records ingick tidigare i år ett samarbetsavtal med Doug Morris (CEO of Sony Music Entertainment) och hans förlag Selector Songs ingick ett samarbetsavtal med Marty Bandier (CEO of Sony/ATV).

Lina Hansson och Kris Eriksson som i Sverige återfinns i Catapult Music Group, har byggt intresse kring sina låtar både med artistprojektet Violet Days och som låtskrivare. Violet Days är just nu är aktuella med feature på John De Sohns singel Rush (Sony) och under 2016 kommer samarbetet med Chainsmokers, låten Addicted, att släppas på Republic/Universal.

Tidigare i år släppte de sin egen singel So Dope, som mottagit mycket fin feedback, och i början av november släpper de den nya låten Screaming Colors.
På låtskrivarsidan så skriver Lina och Kris för ett flertal internationella projekt och det lär dyka upp låtar från dem på diverse artisters album under nästa år.

Adam Alpert:
”We are proud to welcome Lina Hansson and Kris Eriksson to the Selector Songs family. We have been working with Lina and Kris for some time and this prolific producer/songwriter duo continues to impress day after day”.

På bilden: Adam Alpert, Lina Hansson och Kris Eriksson.