5 oktober 2015

KONFERENS Datum klart för ”Where’s The Music?”

Musikkonferensen och festivalen Where’s The Music?  kommer att äga rum den 11-13 februari 2016. Det blir paneldiskussioner, debatter, möten och konserter runtom i centrala Norrköping.

Where’s The Music? som hade premiär i februari i år besöktes av 4689 besökare och 410 delegater från hela världen. På scener i centrala Norrköping stod 144 akter, såsom Tove Styrke, Hello Saferide, Silvana Imam och Maja Francis.

– Första upplagan av WTM blev en succé. Med fler besökare än vi väntat oss, och ett större intresse från bransch och medier än vi vågat drömma om är det otroligt kul att nu få utveckla konceptet ännu mer. Med ett lyckat år i ryggen vågar vi nu ta ut svängarna, och kommer göra stora satsningar inom alla delar av festivalen”, säger Niklas Westergren på FKP Scorpio.

– Som en del av detta har vi nu kontrakterat Jonas Fläckerud (tidigare Billetto, Riksteatern, Fritz’s Corner) som är en dedikerad affärsutvecklare och kommer kunna jobba helhjärtat med WTM.

Ett begränsat antal Early bird-biljetter släpps idag, måndag.

Christel Valsinger