24 augusti 2015

JOBB Nya på Lifeline

Lifleline stod förra året bakom musikalsuccén Livet är en schlager. Nu väntar bland annat nytt med Bo Kaspers Orkester och Jonas Gardell liksom en rad förstärkningar på kontoret.

Musikalen Livet är en schlager, nyskriven av Jonas Gardell och Fredrik Kempe och med Universal Music Publishing som partner, blev en av förra årets största svenska scensuccéer. Även i år och våren 2016 blir det scenshower från Lifeline, det är officiellt att man gör en scenföreställning av Kanal 5:s Partaj. Parallellt fortsätter Jonas Gardell sin arenaturné Mitt enda liv.

Det blir nu även förstärkningar av bolagets stab. Cherie Karlsson Glover jobbar sedan 10 augusti som marknadskoordinator och kommer att ansvara för Lifelines externa kommunikation. Pelle Berglund blir från 1 september ny säljchef och agent. Berglund kommer från 2Entertain där han genom åren bland annat arbetat med artister som Eric Saade, Jessica Andersson, David Lindgren, Robert Gustafssons band Rolandz.

– Han blir den självklara länken mellan våra artister och kunder, säger Lasse Karlsson på Lifeline.

– Jag hoppas kunna fortsätta att utveckla Lifelines livesida både kreativt och strategiskt tillsammans med Michael Henriksson och Lasse Karlsson på det sätt som jag tidigare gjort med både United Stage och 2Entertain, fortsätter Berglund.

Dessutom kommer Pernilla Ranagården att vikariera för Sofie Lundmark som produktionsledare. Ranagården hade bland annat jobbat på Titan Television när hon förra hösten tog över rollen som produktionsledare för Livet är en schlager.

Lars Nylin