23 juni 2015

SKIVBOLAG Måns Zelmerlöw på Europaturné i höst

Efter vinsten i Eurovision Song Contest blev Måns Zelmerlöws Heroes listetta i över 20 länder. Den fortsätter också att spelas flitigt på radio, denna vecka ligger den som nummer 17 på listan över de mest spelade låtarna just nu i Europa. Nu står det även klart att Måns åker på en höstturné med 14 stopp i Europa efter den pågående sommarturnén här hemma.

Parallellt med den nyligen påbörjade sommarturnén har Måns Zelmerlöw besökt bland annat England, Tyskland, Holland, Spanien, Belgien, Österrike, Norge och Danmark för att göra PR för sig själv och inte minst det nya albumet Perfectly Damaged [Warner Music] – ett album som gick rakt in på första platsen på den svenska topplistan. Till helgen flyger han till Rom för att medverka i CocaCola Summershow.

Zelmerlöw hälsar i ett pressmeddelande: ”Jag har alltid varit ett stort fan av Melodifestivalen och Eurovision, och det var verkligen en dröm som besannades att stå på scen som vinnare i Wien! Jag känner mig så glad, tacksam och förväntansfull inför att turnera i höst, det kommer bli fantastiskt”

Lars Nylin

Datum

22.9 Irland, Dublin – Olympia Theatre
24.9 UK, London – Heaven
25.9 Holland, Amsterdam – Paradiso
26.9 Tyskland, München – Kesselhaus
27.9 Österrike, Wien – Ottagrkinger Brauerei
29.9 Tyskland, Hamburg – Grosse Freiheit
30.9 Schweiz, Zürich – Volkshaus
2.10 Tyskland, Köln – E-Werk
3.10 Frankrike, Paris – Maroquinerie
4.10 Tyskland, Offenbach (Frankfurt) – Capitol
9.10 Tyskland, Berlin – Columbiahalle
15.10 Finland, Åbo – Logomo
16.10 Finland, Helsingfors – Circus
26.10 Danmark, Köpenhamn – Store Vega