12 mars 2015

MANAGEMENT Miriam Bryant i avtal med Mr Radar

Efter en framgångsrik höst med utgivning av EP:n I Am Dragon och singeln Dragon, som nyligen sålde platina i Sverige, har artisten och låtskrivaren Miriam Bryant kontrakterats till Mr Radar Management. Hennes tidigare framgångar inkluderar hitsinglar som Finders Keepers, Push Play och Zedd-samarbetet Find You, som hon också uppträdde live med på MTV Movie Awards 2014. 
Miriam Bryant har en otrolig röst och är en av landets mest intressanta artister idag. Trots att hon bara har börjat, har hon redan internationella
framgångar som få svenska artister kan matcha. Vi är oerhört glada över att Miriam har valt att bli en del av Mr Radars stall och ser fram emot att utveckla hennes artisteri och låtskrivande till nya höjder, säger Henrik Augustin, VD på Mr Radar Management.
Mr Radar Management är en del av Mr Radar Music Group och representerar i dagsläget artister som Loreen, Nause, Rebecca & Fiona, Duvchi m fl.
Lars Nylin
Bilden från vänster; Torbjörn Sten (Mr Radar), Miriam Bryant, Henrik Augustin (Mr Radar) och Miriam El-Sarraj (Mr Radar).