9 oktober 2014

SVERIGETOPPLISTAN v.42 Zara Larsson i topp

Zara Larsson 1 [Record Company TEN / Universal Music] går den här veckan rakt in som överlägsen etta på albumlistan, med mer än dubbelt så stor försäljning som tvåan Ed Sheeran X [Atlantic / Warner Music]. På singellistan går Avicii direkt in på andra plats med nya The Days [Universal Music].

Zara Larsson 1 [Record Company TEN / Universal Music] övertar förstaplats från förra veckans etta Doug Seegers Going Down To The River [Lionheart / Universal Music] som backar till plats 4. Veckans högsta nykomling är Prince Art Official Age [Warner Music] som går in på plats 9.

Trots Aviciis exceptionellt starka entré med The Days [Universal Music] kan inte ens han hota de senaste veckornas ständige etta Calvin Harris feat. John Newman Blame [Columbia / Sony Music] som får behålla sin förstaplats på listan minst en vecka till. Efter Avicii är veckans näst högsta nykomling One Direction Steal My Girl [Sony Music] som går in på plats 27.

Samlingslistans förstaplats övertas denna vecka av Absolute Music 76 [EVA / Sony Music]. På DVD-listan går Dream Theatre Breaking The Fourth Wall [Roadrunner / Warner Music] in som ny överlägsen etta.

Claes Olson

Länk:

www.sverigetopplistan.se