30 maj 2014

SVERIGETOPPLISTAN v.22 Coldplay ny etta

Coldplay Ghost Stories [Parlophone UK Frontline / Warner Music] går som nykomling den här veckan in som ny etta på albumlistan. Efter totalt sexton veckor på singellistan ligger John Legend All Of Me [Getting Out Of Our Dreams / Columbia / Sony Music] även denna vecka kvar på första plats.

Coldplay Ghost Stories [Parlophone UK Frontline / Warner Music] övertar inte helt oväntat albumlistans förstaplats från Sabaton Heroes [Nuclear Blast / Sony Music]. Högsta svenska nykomling på listan är Nisse Hellberg Vad har han i huvudet? [Metronome / Warner Music] som debuterar på plats 5.

Noterbart är att Talang-vinnaren Jon Henrik Fjällgren Goeksegh [Cupol / Sony Music] avancerar starkt från förra veckans debut på plats 33 och denna vecka klättrar ända till plats 6.

Singellistan toppas även den vecka av förra veckans topptrio, med John Legend All Of Me [Getting Out Of Our Dreams / Columbia / Sony Music] på första plats, David Guetta & Showtek feat. Vassy Bad [Parlophone / Warner Music] på andra plats och Mr Probz Waves (Robin Schulz Remix) [Left Lane Recordings / Sony Music] på tredje.

Claes Olson

Länk:

www.sverigetopplistan.se