24 april 2014

SVERIGETOPPLISTAN v 17 Mr Probz och Jill kvar i topp

Det tog sex veckor innan Livemusiken från Jills veranda Nashville [Lionheart / Universal] nådde albumlistans förstaplats. Nu är den kvar där för andra veckan och även det totalt sett bästsäljande albumet. På singellistan är Mr Probz lika stabil etta med Waves (Robin Schulz Remix) [Left Lane Recordings / Sony Music].

Under en vecka där listorna överlag är stabila är den stora klättraren på singellistan David Guetta. Dennes Shot Me Down (feat. Skylar Grey) [Parlophone/Warner] går från 44 till 18. Bästa nykomling är Victor & Natten med Svin på rutin [Ninetone/Universal] på plats 32.

Bästa nykomling på albumlistan är Streaplers med Hela veckan lång [Mariann/Warner Music] som går in som tvåa och total trea. På plats 10 hamnar Tennessee Drifters med sitt självbetitlade album [Atenzia/Budgetgrossisten].

Lars Nylin

Länk:

www.sverigetopplistan.se