17 oktober 2013

MANAGEMENT Blue Lemon Management kontrakterar Big Time

Blue Lemon Management skrev nyligen managementavtal med det stockholmsbaserade bandet Big Time. Förhandlingar pågår med flera internationella skivbolag och enligt Jens Lundberg på Blue Lemon Management har även en producent av rang visat intresse.

I årets final i Emergenza blev bandets gitarrist Rick Digorio framröstad som Skandinaviens bästa gitarrist. Big Time har även uppmärksammats i Classic Rock Magazine samt Power Play Magazine, där bandet spås en lysande framtid. De har även intervjuats i Classic Rock AOR som publiceras i november.

– De här grabbarna har allt och skapar genuin musik med rötter i 80- och tidigt 90-tal, säger Jens Lundberg. De lever i replokalen och spelar vart som helst när som helst. Det gör mitt arbete lätt.

Jens Lundberg från Blue Lemon Management reser nu över till Los Angeles för att bl.a. arbeta med intresset runt bandet.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Adrian Qvarfordt, Marc Blomberg, Mikaela Fexe, Rick Digorio, Mike Palace och Jens Lundberg