15 oktober 2013

ARTIST Dubbel platina för Kim Cesarion

23-åriga Kim Cesarion [Sony Music] fick en flygande start när hans debutsingel Undressed släpptes i mars i år. Låten har legat högt upp på topplistorna i hela Norden och har i dagsläget sålt över dubbelplatina i Sverige och platina i både Danmark och Norge.

I somras spelade Kim CesarionWay Out West, Øyafestivalen och Vega samt gjorde promotion i Norden och England. I december beger han sig ut på en turné med fem spelningar i Göteborg, Stockholm, Uppsala, Köpenhamn och Malmö. Den kommande debutskivan som släpps under 2014 har Kim Cesarion skrivit tillsammans med Arnthor Birgisson, Gary Clark och Lukasz ”Lukipop” Duchnowski.
I dagarna fick Kim Cesarion och hans team ta emot dubbelplatina skivor för den stora försäljningssuccén av Undressed.

Den 6 september släppte Kim Cesarion nya singeln Brains Out.

Lars Nylin

Bilden från vänster Lukasz ”Lukipop” Duchnowski (Aristotracks), Kim Cesarion, Arnthor Birgisson (Aristotracks), Linus Andreen (Aristotracks), Mark Dennis (Sony Music)