3 oktober 2013

ARTIST Caviare Days i BBC

Förra månaden var Caviare Days inbjudna till BBC Radio 1 London Live Sessions. Efter session har det svenska bandet blivit supportade av bland andra radioprofilerna Huey Morgan (BBC 2), Simon Lederman (BBC Live Session) samt Gary Crowley (BBC London / Amazing Radio) och är nu officiellt en del av BBC Introducing – den del av BBC:s radiokanaler som de presenterar up-and-coming band från hela världen.

På BBC Radio 1 London Live Sessions i september spelade upp akustiska versioner av singlarna When The Light Is Breaking och Who Deprived You Of Your Smile?. Båda låtarna finns med på Caviare Days självbetitlade debutalbum [Label 259 / Sony Music] som nästa vecka släpps i Storbritannien.

11 oktober släpps albumet i Tyskland, Österrike och Schweiz.

19 oktober spelar Caviare Days på Lido i Berlin och 25 oktober på Festival Días Nórdicos i Madrid.

Claes Olson

Foto: Isabelle Minou