20 augusti 2013

FÖRLAG Merion i samarbete med BMG Chrysalis

Merion Music har tecknat samarbetsavtal med BMG Chrysalis Scandinavia om att utveckla nya låtskrivare och artister tillsammans. Det första artistavtalet under partnerskapet är singern/songwritern B Robin som debuterar inom kort.

Det stockholmsbaserade musikbolaget Merion arbetar med såväl skivbolag, förlag och management, som en egen studio. Bolaget, som tidigare har haft ett administrationsavtal med Sweden Songs, grundades av Johannes Lagtun  2012 och ägs gemensamt av Lagtun Invest AB och Fantabolous Group AB.

– Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med BMG Chrysalis, kommenterar Johannes Lagtun, vd Merion Music Group AB.

– Vi ser fram emot ett långt och fruktsamt samarbete med Merion Music Group och Johannes Lagtun som vi tycker har ett fantastiskt öra för spännande ny musik, säger Sanken Sandqvist, vd BMG Chrysalis Scandinavia.

Claes Olson

Bilden fr.v: Johannes Lagtun (vd, Merion Music Group), B Robin, Sanken Sandqvist (vd, BMG Chrysalis Scandinavia) och Kabiru Bello (Business Director, Merion Music Group)