29 juli 2013

SKIVBOLAG No No No i avtal med WB UK

Den svenska trion NONONO är ett av bloggsammanhangets mest omskrivna artister just nu. Nu börjar det klarna vilka som kommer att släppa gruppen i Europa.

Hypen inleddes i april då de i Norden släppte singeln Pumpin Blood, nu har det tagit fart även internationellt.

Warner Music Tyskland har precis påbörjat lanseringen av just Pumpin Blood – första veckan klättrade den från 80 till 51 på airplaylistan – och resterande av världen följer detta exempel. Nu har bandet skrivit kontrakt med Warner Brother Records UK. Pumpin Blood har redan spelats i Zane Lowes show på Radio 1 som ”Next Hype”, vilket bådar för en spännande fortsättning.

– Jag gillar hits och integritet, NONONO levererar båda i övermått. Det är verkligen fantastiskt att ha signat dem för Storbritannien,  säger Anton Partridge, A&R på Warner Brothers Records UK.

– Det är med stolthet vi träder in i det här samarbetet med Warner Brother Records UK, ett samarbete kring ett fantastiskt band med enorma framtidsutsikter, säger Jonas Siljemark, Nordisk VD Warner Music.

– Jag är stolt att få jobba med så grymma artister och låtskrivare som Tobias, Michel och Stina!, fortsätter Andreas Håkansson, A&R för NONONO på Warner Music Sverige.

Lars Nylin