31 maj 2013

FESTIVAL The xx och Hot Chip till Popaganda

På en releasefest i Trädgården Under Bron i Stockholm igår kväll presenterade Popaganda årets program för festivalen 30-31 augusti i Stockholm. I år gästas festivalen av bl.a de tre engelska banden The xx, Hot Chip, Jessie Ware och Noah & The Whale.

Följande artister och band medverkar: The xx (UK), Hot Chip (UK), Noah & The Whale (UK), Jessie Ware (UK), Totally Enormous Extinct Dinosaurs (UK), Jens Lekman, El Perro Del Mar, Kate Nash, MS MR (UK), Sibille Attar, Amason, Taken By Trees, Chlöe Howd (UK), Syket, Beatrice Eli, Makthaverskan och Systraskap.

20 juli arrangerar Popaganda även en minifestival på Parkteaterns scen i Galärparken. Hittills klara akter är Postiljonen, Julia Vero och Film Death.

Claes Olson

Bilden: The xx

Länk:

popaganda.se