25 april 2013

SVERIGETOPPLISTAN v.17 Håkan Hellström tar över

Den här veckan intar Håkan Hellström och låtarna på nya albumet Det kommer aldrig va över för mig [Stranded / Universal Music] med besked SverigeTopplistan. Albumet går direkt in som överlägsen etta på albumlistan och på singellistan klättrar titellåten till andra plats, samtidigt som fler låtar avancerar längre ner på listan.

Håkan Hellström Det kommer aldrig va över för mig [Stranded / Universal Music] säljer denna vecka mer än tio gånger så mycket som albumlistans tvåa Yohio Break The Border [Ninetone / Universal Music] och svarar med en listandel på närmare 47 procent för nästan hälften av all skivförsäljning på listan.

På singellistan klättrar Håkan Hellström Det kommer aldrig va över för mig [Stranded / Universal Music] från femte till andra plats och skuggar denna vecka ettan Pink feat. Nate Rues just Give me A Reason [RCA / Sony Music] med ytterst liten marginal. Ytterligare Håkan Hellström-låtar längre ner på listan är nykomlingarna Valborg, Pistol, Du kan gå din egen väg, När lyktorna tänds, Fri till slut, Livets teater, Tänd strålkastarna, Det tog så lång tid att bli ung och Street Hustle – inalles tio (10) titlar, d.v.s. hela albumet med undantag för öppningsspåret Peace N Luv.

Inte helt överraskande är Håkan Hellström Det kommer aldrig va över för mig [Stranded / Universal Music] denna vecka Sveriges även totalt sett bäst säljande album och överträffar därmed alltså samlingslistans etta Melodifestivalen 2013 [M&L / Warner Music].

Claes Olson

Länk:

www.sverigetopplistan.se