Nyheter 14 mars 2013

KLUBB Drivvedsfolket och Hildas gitarr på Nalen Klubb

I fredags arrangerade Nalen livespelning med DJ på Nalen Klubb, Stockholm. Scenen gästades av Manifest On Tour-vinnarna Drivvedsfolket från Norrköping och stockholmsbandet Hildas Gitarr.

Ett hundratal människor samlades i fredags på Nalen Klubb där det arrangerades livespelning med två band och DJ. Manifest On Tour-vinnarna i Drivvedsfolket öppnade Manifestgalan i februari och gjorde nu ett återbesök på Nalen. Enligt arrangörens beräkning verkade Drivvedsfolket ha den största dragningskraften för branschfolket, medan stockholmspubliken verkade ha lockats mer av Hildas Gitarr som spelade på hemmaplan.

– Jag är nöjd med kvällen och tycker att banden är jättebra, kommenterade Jennifer Eriksson Nikolic, student på Musik- och eventarrangörsutbildningen i Nyköping samt praktikant på Nalen. Bokningarna skedde genom rekommendationer och för att jag tyckte att Drivvedsfolket var sjukt bra på Manifestgalan.

– Jag tror att många som kom hit ikväll aldrig har varit här tidigare. På så sätt har nog dessa upptäckt att klubben finns. Det är den yngre generationen som är här ikväll, vilket jag tror är bra för Nalen!

Lina Pettersson