7 mars 2013

SKIVBOLAG Plugged öppnar butik

Plugged har antagit sitt ”nygamla” bolagsnamn Plugged Records AB. I sommar öppnar man skivbutik på Stora Nygatan i Gamla Stan, Stockholm i sommar.

Plugged kommer att ta med sig distributionsverksamheten till den nya lokalerna och och kommer att ha sitt kontor och lager i anslutning till butiken på Stora Nygatan 7, vägg i vägg med bredvid det klassiska musikstället Stampen.

– Vi kommer att fortsätta att nischa oss på jazz och blues i första hand, men kommer givetvis att ha även annat, som pop, rock, roots, folk och world, berättar Pluggeds chef och ägare Teijo Agélii-Leskelä.

– Vi kommer dessutom att ha kaffeservering och förhoppningsvis även en flygel!

På nationaldagen 6 juni öppnar Plugged Records portarna på sin nya adress.

Claes Olson

Bild: Teijo Agélii-Leskelä