7 februari 2013

SKIVBOLAG Gain tecknar avtal med Casablanca

Gain har skrivit skivavtal med det Anders Ljung-frontade svenska bandet Casablanca, där även bl.a Sahara Hotnights trummis Josephine Forsman ingår. Bandet jobbar just nu på uppföljaren till debutskivan Apocalyptic Youth som släpptes i mars 2012.

Apocalyptic Youth toppade den svenska hårdrockslistan och uppmärksammades bl.a av Classic Rock Magazine som nominerade bandet bland 2012 års bästa nya rockband i världen. Casablanca har hunnit med att vara support till KISS och i sommar kommer de spela på festivaler för att sedan ge sig ut på en stor höstturné.

– Casablanca är stolta och glada över det nykläckta samarbetet med Sveriges största och bästa hårdrocksbolag, kommenterar bandets medlemmar sitt avtal med Gain. Vi ligger just nu i startgroparna för inspelningen av nya skivan, som kommer att låta bättre, högre och hårdare än tidigare. Helt enkelt, ren dynamit!

Den första singeln ifrån det kommande albumet släpps i maj. Albumet är planerat för utgivning i höst.

Claes Olson