26 september 2012

Autonom utökar med Maia Hirasawa och Love Antell

Efter att tidigare ha knutit Thåström och Titiyo till sitt managementbolag Autonom utökar Per Hägglund och Niklas Pankan Bergson nu verksamheten med Maia Hirasawa och Love Antell.

Maia Hirasawa arbetar för närvarande med ett nytt album, med planerad utgvining någon gång nästa år. Hon har tidigare släppt två album i Sverige: guldsäljande Though I’m just me och GBGvsSTHLM [Razzia / Sony Music] samt ett album enbart för den japanska marknaden. Förutom i Skandinavien har hon även turnerat i Japan, England och Frankrike.

– Jag är mycket glad över att börja jobba med Autonom!, kommenterar Maia Hirasawa. Är just nu inne i en inspirerande kreativ process och det känns som en spännande nystart att även ta med Per och Pankan på det tåget.

Love Antell var tidigare frontfigur i Florence Valentin, men släppte i våras sitt kritikerrosade första soloalbum Gatorna tillhör oss [Startracks / Playground].

– Utan att överdriva är musiksvängen lite av ett Klondyke, en samlingsplats för lyckosökare och vinddrivna existenser, kommenterar Love Antell. Det är skönt att träffa på några som Per och Pankan, två helt riktiga personer med fötterna på jorden. Dom har väl det som kallas livserfarenhet helt enkelt. Jag är oerhört glad och stolt över att börja ett samarbete med just dom!

Claes Olson

Love Antell, turnédatum oktober 2012
Fredag 12 oktober – Pusterviksbaren, Göteborg
Onsdag 31 oktober – Södra Teatern, Sthlm (med Jenny Wrangborg och ”Säkert en hemlig gäst”)
Torsdag 15 november – Saliga Munken, Norrköping
Torsdag 29 november – Palladium, Växjö
Fredag 30 november – Inkonst, Malmö