29 augusti 2012

ORGANISATION Ifpi presenterar höstens utgivningar

På torsdagen presenteras höstens hetaste svenska skivutgivningar – en tillställning i Ifpis regi som blivit tradition. Däremot är platsen ny, höstpresentation sker på restaurangen East vid Stureplan i Stockholm.

Moderator är Ludvig Werner, VD på IFPI. Under presentationen delas också ut ett sammanställt dokument med samtliga releaser.

– Vi presenterar musikbolagens releaser nu för fjärde året och det har varit uppskattat från media eftersom många är nyfikna vad som släpps i höst och intresset för svensk musik är starkt. Efter presentationen kommer dessutom Pernilla Andersson att spela några låtar från sitt kommande album, säger Lisa Cronstedt på Ifpi.

Observera att tillställningen är fullbokad i förhand men den intresserade kan kontakta ifpi@tastepr.se eller 08-551 114 40 för att höra om någon lämnat återbud.

Lars Nylin