16 augusti 2012

Gain kontrakterar Smash Into Pieces

Gain har tecknat avtal med örebrobandet Smash Into Pieces. I höst släpps första singeln och i början på nästa år bandets debutalbum. Albumet är inspelat i Fascination Street-studion tillsammans med Jens Bogren (Opeth, Soilwork, Amon Amarth).

Förra året genomförde bandet över 60 spelningar med artister som bl.a. Mustasch, Sabaton och Dead By April och i somras segrade Smash Into Pieces i finalen på Metro On Stage 2012.

– Jag har följt bandet i över ett och ett halvt år och dom har gått ifrån klarhet till klarhet, Markus Tagaris på Sony Music-distribuerade Gain. Det ska bli mycket kul att få följa med på denna resan som kan gå hur långt som helst.

– Det känns fantastiskt kul och spännande att inleda samarbete med Gain, skivbolaget som band och branschfolk runtomkring oss har rekommenderat och som enligt oss passar som handen i handsken på grund av genren, kommenterar medlemmarna i bandet. Det är enbart grymma artister som hamnar i deras stall så därför är vi extra stolta och hedrade över att få bli en del av familjen! Ikväll firar vi, imorn lägger vi i ännu en växel!

Smash Into Pieces består av Chris Adam Hedman Sörbye (sång), Benjamin Jennebo (gitarr), Per Bergquist (gitarr), Viktor Vidlund (bas) och Isak Snow (trummor).

Claes Olson