1 augusti 2012

Wille Crafoord på femte hovturnén

I Värmland går just nu Packmoppeturnén. I Skåne väljer man havremopeder. För femte året har Wille Crafoord bjudit med artistvänner för att på hästryggen ta sig mellan konsertplatserna, totalt tio mil för såväl vana som helt ovana ryttare.

Tidigare somrar har Wille Crafoord tagit med sig artister som Arja Saijonmaa. Lill Lindfors och Anna Bergendahl. I år följer Linda Bengtzing, Marika Willstedt, Christer Sandelin, Gunhild Carling, Olle Linder och Jonas Sjöblom med Wille Crafoord på varsin hästrygg.

Turnén inleddes i Eslöv och Hässleholm. Övriga datum:

3.8 SKÄRALIDS RESTAURANG
4.8 LJUNGBYHED – HERREVADS KLOSTER
5.8 KLIPPAN – TOMARPS KUNGSGÅRD
6.8 KLIPPAN – TOMARPS KUNGSGÅRD
7.8 STENESTAD – MORMORS BOD
8.8 SVALÖV – KNUTSTORPS BORG

Alla konserter börjar 19.30. I Klippan får resan en extra knorr eftersom VM i hästskokastning avgörs i samband med gästspelet.

Lars Nylin