19 juni 2012

Mumford & Sons till Sverige trots allt

Ett av huvudnamnen på Hultsfredsfestivalen, Mumford & Sons, ställde i sista stund in efter en olyckshändelse. Nu kommer engelsmännen istället till Peace & Love. De som hade biljetter i Hultsfred erbjuds kompensation.

Mumford & Sons är makalöst önskade av våra besökare och det känns galet bra att ge dem och alla deras fans den här möjligheten. På vår festival kan vad som helst hända. Vi brukar alltid bjuda på sköna överraskningar och fler är att vänta innan vi slår upp portarna om åtta dagar, säger presschef Ronny MattssonPeace & Love i Borlänge. Mumford & Sons spelar torsdagen 28 juni på Peace & Loves största scen Utopia.

Specialerbjudande ges till Hultsfredsbesökare

Tyvärr blev spelningen i helgen med Mumford & Sons inställd men Peace & Love, Mumford & Sons och Hultfredsfestivalen kan nu erbjuda fansen en möjlighet att se dem i alla fall.

De som hade en köpt endagarsbiljett till Hultsfredsfestivalen lördag, fredag-lördag, eller torsdag-fredag-lördag (d v s de som teoretiskt sett skulle kunna ha sett M&S på Hultsfred) får antingen en gratis torsdagsbiljett till P&L eller 25 % rabatt på festivalpass, festivalpass + camping eller festivalpass + camping deluxe.

För att kunna utnyttja dessa specialerbjudanden måste ett köpt festivalarmband från Hultsfred 2012 kunna uppvisas vid incheckningen på Peace & Love.

Lars Nylin

För mer info om reglerna för specialerbjudandet samt biljetter besök www.peaceandlove.se