14 juni 2012

X5 Music kontrakterar singelaktuella ISA

Det svenska världsledande digitala skivbolaget X5 Music har kontrakterat ISA. 12 juni släpper ISA sin första singel Bomb. ISA har varit i show business sedan fem års ålder och bl.a deltagit i Junior Eurovision Song Contest samt arbetat med producenterna bakom Britney Spears, Rihanna och Westlife.

Just nu är Isa i studion och skriver låtar tillsammans med sin producent Marco Rakascan (Sophie Ellis-Bextor) och låtskrivarna LP (Rihanna), Quiz & Larossi (Pussycat Dolls, Westlife) och Ina Wroldssen (Britney Spears, Pixie Lott, Shontelle)

När ISA var fem år var hon med i Småstjärnorna på TV4,följt av Talang några år senare där hon tog sig till semifinal efter Charlotte Perellis uttalande om att Isa var ”Sveriges nästa superstar”. Isa har genom åren deltagit i många talangtävlingar, bl.a Junior Eurovision Song Contest 2011 på SVT.

Isa går danslinjen på House of Shapes (Jennie och Benke i Bounce dansskola) och har varit svensk mästare i street dance och tävlat för landslaget. Hon har dansat bakom Bounce och i Lena Philipssons Min Drömshow.

– Jag vill bli en internationell artist, säger ISA. Jag vill stå på scen! Och visa vem jag är.

Claes Olson