14 juni 2012

Familjen till Cosmos

Johan T Karlssons musikprojekt Familjen har ingått avtal med Cosmos Music Group för ett samarbete kring det kommande tredje albumet Allt på rött. 18 juni släpps nya singeln Vi va dom. Albumet släpps 5 september.

I sommar är Familjen aktuell med ett antal spelningar i Sverige (bl.a på helgens Hultsfredsfestival, Sundsvalls Gatufest, Putte i Parken i Karlstad och Liseberg) och i höst genomförs en längre klubbturné.

– Jag är fantastiskt glad över att Familjen valt Cosmos som label för sitt nya album, säger Åsa Höglund, General Manager på Cosmos Music Group. Johan har en grym sommar och höst framför sig och alla våra nordiska kontor ser verkligen fram emot att jobba det nya albumet som vi släpper efter sommaren.

Måndag 18 juni – samma dag som singeln Vi va dom släpps (med en remix signerad John Dahlbäck) – kan man se och höra Familjen framföra nya låtar via en exklusiv livekonsert på webben som arrangeras i samarbete med Pantamera. Konserten blir den både första och enda gång som Familjen kommer att framföra sin version av kampanjlåten Pantamera live.

Claes Olson