5 juni 2012

ORGANISATION Karin Jihde ny kommunikationschef på Stim

Stims tillträdande kommunikationschef heter Karin Jihde. Hon är i dag seniorkonsult på PR-byrån New Republic som hon också var med att grunda. Karin Jihde har under det senaste halvåret arbetat in-house som förstärkning på Stims kommunikationsenhet.

Tidigare har Karin Jihde varit konsult på pr-byråerna Westander och Geelmuyden.Kiese. Dessförinnan var hon redaktör i USA och Hongkong för språkutbildningsföretaget EF Education. Hon har en fil kand i språk och statsvetenskap från Stockholms universitet och en MBA från Handelshögskolan.

– Kommunikationen kring Stims uppdrag är grundläggande för att förankra vårt arbete hos allmänhet och beslutsfattare. Jag ser fram mot att arbeta vidare med Stim som jag lärt känna som en innovativ och modig organisation som ligger i framkant i en internationell jämförelse, säger Karin Jihde.

– Jag är oerhört glad över rekryteringen av Karin Jihde. Med hennes erfarenheter och begåvning är vi väl rustade för att gå vidare i vårt kommunikationsarbete, såväl i nationella som internationella sammanhang, säger Stims vd Kenth Muldin.

Karin Jihde kommer att tillträda sin nya tjänst den 3 september.

Lars Nylin