31 maj 2012

MUSIKFÖRLAG Klas Granström till Mars Music

Klas Granström började som hiphop-producent år 2000 och producerade en rad tracks för nordiska rapartister. Några år senare gjorde han ”major label-debut” på Valentine/Sony/BMG under egna artistnamnet K-laz.

Efter att ha bildat pop/R’n’B-duon The Last Days of Disco med Soul Supreme blev deras album The Last Dance LP nominerad till en Grammis. Första singeln What Does It Mean 2 U blev även en hit i Italien och flera låtar från albumet spelades flitigt på radio i Norden.

”Klas sound som producent kan beskrivas som cutting edge mix av urban, house, techno och pop. Det senaste projektet, BLÄNK, har redan fått bra respons i Skandinavien och USA – särskilt debutsingeln Shirt Off från 2009 som blev en mediahit. Blänk har precis släppt en ny EP som finns på Spotify”, skriver Mars Music i ett pressmeddelande.

– Klas har precis det som söks just nu till olika filmprojekt runt om i världen. Han är öppen för nya samarbeten och kan snabbt leverera beats, tracks och låtar till artister, producenter, skivbolag, etc, säger Lars Wiggman på Mars Music.

Mars Music känns som det perfekta samarbetet, för både mig som låtskrivare, och för det Blänk och LDOD gör. Tillsammans hoppas jag vi kan ta musiken till en ny nivå via filmer och tv, säger Klas Granström.

Lars Nylin

Klas Granström började som hiphop-producent år 2000 och producerade en rad tracks för nordiska rapartister. Några år senare gjorde han ”major label-debut” på Valentine/Sony/BMG under egna artistnamnet K-laz.

Efter att ha bildat pop/R’n’B-duon The Last Days of Disco med Soul Supreme blev deras album The Last Dance LP nominerad till en Grammis. Första singeln What Does It Mean 2 U blev även en hit i Italien och flera låtar från albumet spelades flitigt på radio i Norden.

”Klas sound som producent kan beskrivas som cutting edge mix av urban, house, techno och pop. Det senaste projektet, BLÄNK, har redan fått bra respons i Skandinavien och USA – särskilt debutsingeln Shirt Off från 2009 som blev en mediahit. Blänk har precis släppt en ny EP som finns på Spotify”, skriver Mars Music i ett pressmeddelande.

– Klas har precis det som söks just nu till olika filmprojekt runt om i världen. Han är öppen för nya samarbeten och kan snabbt leverera beats, tracks och låtar till artister, producenter, skivbolag, etc, säger Lars Wiggman på Mars Music.

Mars Music känns som det perfekta samarbetet, för både mig som låtskrivare, och för det Blänk och LDOD gör. Tillsammans hoppas jag vi kan ta musiken till en ny nivå via filmer och tv, säger Klas Granström.

Lars Nylin

Producenten och låtskrivaren Klas Granström har skrivit förlagskontrakt med Mars Music.