22 maj 2012

Hysteri kring One Direction

Engelsmännen fanns i sex dagar hos de svenska producenterna Carl Falk [BMG Chrysalis] och Rami Yacoub [Rami Production/Kobalt]. Under i princip hela perioden belägrades Svartensgatan vid Slussen av 100-tals tonårsflickor och polisen fick spärra av delar av gatan. Intresset fick lokala butiker att frustrerat uttala sig.

– I går hade vi inte en enda kund efter klockan ett, ingen kom in på gatan. Hur ska vi som har liten butik gå till väga? Vi har förlorat massor med pengar. Maj, juni och juli är den period då vi samlar nötter inför den mörkare delen av året, sa Carl Ollson, en av ägarna till klädbutiken Deadwood till tidningen Metro.

Bandet själva verkade dock inte särskilt bekymrade:

-Vi har det jättebra, sa medlemmen Louis Tomlinson till Expressen.

Lars Nylin

Engelsmännen fanns i sex dagar hos de svenska producenterna Carl Falk [BMG Chrysalis] och Rami Yacoub [Rami Production/Kobalt]. Under i princip hela perioden belägrades Svartensgatan vid Slussen av 100-tals tonårsflickor och polisen fick spärra av delar av gatan. Intresset fick lokala butiker att frustrerat uttala sig.

– I går hade vi inte en enda kund efter klockan ett, ingen kom in på gatan. Hur ska vi som har liten butik gå till väga? Vi har förlorat massor med pengar. Maj, juni och juli är den period då vi samlar nötter inför den mörkare delen av året, sa Carl Ollson, en av ägarna till klädbutiken Deadwood till tidningen Metro.

Bandet själva verkade dock inte särskilt bekymrade:

-Vi har det jättebra, sa medlemmen Louis Tomlinson till Expressen.

Lars Nylin

När engelska One Direction [Syco/Sony Music] var i Stockholm för att spela in sitt andra album blev det smärre kaos på Södermalm. Och det var inte bara tonårshjärtan som upprördes.

www.simonjohansson.se