24 april 2012

Gain i avtal med Neverstore

Albumet är planerat att släppas senare i höst. Neverstore slog igenom stort 2007 med debutskivan Sevenhundred Sundays och vann priset som årets svenska band på MTV Europe Music Awards. De nominerades också på Grammis, P3 Guld och Bandit Award.

2008 vann man för andra året i rad MTV Europe Music Awards som bästa svenska band med skivan Heroes Wanted som gick in på albumlistans andra plats. Live har bandet bl.a. turnerat med Kanadensiska Sum 41 i Japan samt spelat på de flesta stora svenska festivaler.

– Vi ser fram emot att jobba med Neverstore. Bandet har en enorm potential och vi har ett par riktigt spännande saker på gång, säger Magnus Lundbäck, A&R på Gain.

-Vi är sjukt glada att börja jobba med Gain och vi vet att vi tillsammans kommer ta Neverstore till en ny nivå, fortsätter Jacob Widén i Neverstore.

Lars Nylin

Albumet är planerat att släppas senare i höst. Neverstore slog igenom stort 2007 med debutskivan Sevenhundred Sundays och vann priset som årets svenska band på MTV Europe Music Awards. De nominerades också på Grammis, P3 Guld och Bandit Award.

2008 vann man för andra året i rad MTV Europe Music Awards som bästa svenska band med skivan Heroes Wanted som gick in på albumlistans andra plats. Live har bandet bl.a. turnerat med Kanadensiska Sum 41 i Japan samt spelat på de flesta stora svenska festivaler.

– Vi ser fram emot att jobba med Neverstore. Bandet har en enorm potential och vi har ett par riktigt spännande saker på gång, säger Magnus Lundbäck, A&R på Gain.

-Vi är sjukt glada att börja jobba med Gain och vi vet att vi tillsammans kommer ta Neverstore till en ny nivå, fortsätter Jacob Widén i Neverstore.

Lars Nylin

Skivbolaget Gain har tecknat avtal med gruppen Neverstore. Bandet kommer att spela in sin kommande skiva med producenten Tobias Lindell (Europe, Mustasch) i Studio Bohus i sommar, men redan i maj kommer en första singel.

På bilden: Oscar Kempe, Jacob Widén, Magnus Lundbäck (Gain), Erik Lantz, Markus Tagaris (Gain)