12 april 2012

TSOOL exklusivt på WiMP

Johan Olsson, produktchef/A&R EMI Music, säger i ett pressmeddelande:

– Vi på EMI Music är oerhört glada att få jobba med WiMP i lanseringen av TSOOLs nya album. WiMPs genuina musikintresse och sköna känsla matchar perfekt bandets karaktär och stil. WiMP är helt enkelt en perfect match!

Fredrik Zmuda, WiMP Sverige:

– Albumet är bland det bästa jag hört från TSOOL. Möjligheten att få erbjuda våra användare att höra delar av det först av alla är väldigt roligt. Vi har varit fans av TSOOL sedan starten och vi är stolta att få vara med i slutet.

Mellan den 13-16 april finns fyra låtar från TSOOLs nya album exklusivt på WiMP.

Lars Nylin

Johan Olsson, produktchef/A&R EMI Music, säger i ett pressmeddelande:

– Vi på EMI Music är oerhört glada att få jobba med WiMP i lanseringen av TSOOLs nya album. WiMPs genuina musikintresse och sköna känsla matchar perfekt bandets karaktär och stil. WiMP är helt enkelt en perfect match!

Fredrik Zmuda, WiMP Sverige:

– Albumet är bland det bästa jag hört från TSOOL. Möjligheten att få erbjuda våra användare att höra delar av det först av alla är väldigt roligt. Vi har varit fans av TSOOL sedan starten och vi är stolta att få vara med i slutet.

Mellan den 13-16 april finns fyra låtar från TSOOLs nya album exklusivt på WiMP.

Lars Nylin

Den 18 april släpper The Soundtrack of Our Lives sitt sista album Throw It Into The Universe men redan på fredag den 13 april kan du höra låtar från plattan exklusivt på WiMP.