26 mars 2012

Personalnytt hos EMI

Robert Skowronski är ny på EMI, Nina Nestlander får ny roll.

EMI Musics VD Stefan Blom beskriver för MI de två förändringarna:

”Robert Skowronski har jobbat med oss som konsult under Melodifestivalen men kommer från och med 1 April att kliva in som fast anställd på heltid som A&R & Product Manager hos EMI. Han kommer jobba med bland andra Molly Sandén, Charlotte Perrelli och David Lindgren samt kommer även att ta ansvaret som manager för Youngblood som är en annan av våra nysigningar."

”Från 1 April kliver Nina Nestlander in i rollen som Senior Promotion Manager för EMI och kommer jobba med vår internationella och lokala roster. I hennes tidigare roll jobbade hon bland annat som produktchef för Coldplay, Norah Jones med flera. Nina har många års erfarenhet inom promotionområdet och kommer att, i sin nya roll, fortsatt se till att vi ger den allra bästa servicen till våra artister.”

Lars Nylin