20 mars 2012

Lissi Dancefloor Distaster i samarbete med Goldenbest

Skivbolaget Goldenbest – som i sin roster tidigare har bl.a Den Svenska Björnstammen och Slagsmålsklubben – har inlett ett samarbete med den experimentella elektro-pop duon Lissi Dancefloor Disaster. I vår släpps en singel som senare i år följs upp av duons debutalbum.

Lissi Dancefloor Disaster kommer från Uppsala och består av Josefin Lindh och Johan Tilli. Duon har tidigare släppt singlarna Moshpit-Lovers och Pop Musiiic samt gjort flera livespelningar på festivaler både på hemmaplan i Sverige och runt om i Europa. 30 mars inleder man en Frankrike-turné som inleds på legendariska Moulin Rouge i Paris. Tillbaka i Sverige åker bandet i april på kort turné tillsammans med Den Svenska Björnstammen och framträder på Katalin, Uppsala (6/4), Backstage, Linköping (12/4) och The Tivoli, Helsingborg (13/4).

– Lissi Dancefloor Disaster har alltid känts som Goldenbest-material och Goldenbest som Lissi-material, kommenterar Christoffer Söderstjerna på Goldenbest. Jag tror att både vi och dom visste att det bara var en tidsfråga innan vi skulle bli kära. Peppen är skyhög!

– Goldenbest känns som ett självklart nästa steg för oss, instämmer medlemmarna i bandet. Det ska bli spännande att jobba ihop.

Skivbolaget Goldenbest startades i mars förra året och förutom Den Svenska Björnstammen, Slagsmålsklubben och nykontrakterade Lissi Dancefloor Disaster arbetar man bl.a med Far & Son och Little Jinder.

Claes Olson

Länkar:
Lissi Dancefloor Disaster
http://lissidancefloordisaster.com/
http://www.facebook.com/lissilissilissi

Goldenbest
http://goldenbest.se
http://www.facebook.com/goldenbestofficial