21 februari 2012

Louise Hoffsten i avtal med Edition Björlund

Edition Björlund har tecknat förlagsavtal med artisten och låtskriverskan Louise Hoffsten.
– Vi ser verkligen fram emot det här samarbetet, kommenterar Niclass Björlund.

– Man kan inte låta bli att imponeras av Louise, säger Björlund. Nyligen aktuell i populära Stjärnorna på Slottet och den senaste plattan, som det riktigt fräser om. Den känns både vital och stark, med ett radband av fantastiska låtar. Hon har återigen bevisat sig!

– Louise är också en väldigt trevlig person att jobba med och vi klickade omgående.

– Edition Björlund känns fräscht för mig och det ska verkligen bli kul att jobba ihop, säger Louise Hoffsten. Flexibiliteten och de varierade internationella kontakterna ser jag fram emot att få utvecklas med.

Avtalet förhandlades av Sissi Hagald på Hagald & Eriksson.

Claes Olson