2 februari 2012

MANGEMENT Artisten Alina Devecerski inleder samarbete med Albot&Albot

Serbisk-svenska artisten Alina Devecerski har nyligen påbörjat samarbetet med Anders Johansson på Albot&Albot. Samarbetet rör management och utveckling av hennes framtida inspelningar. Alinas förlag företräds av BMG Rights.

– Alina har allt en nutida artist ska ha – integritet, coolness, låtskrivarskills och en ruggig drivkraft. Jag är rätt säker på att vi har en av sommarens riktigt stora låtar, och det är bara början, Det är ett sant nöje att jobba med henne, säger Anders Johansson.

-Jag har jobbat med musik länge och verkligen kämpat för att kunna fortsätta, eftersom jag brinner för det. Jag har skrivit åt andra artister och spelat i olika band. Under det senaste året har jag fokuserat på mitt soloprojekt och är nu redo att ta det vidare. Jag är enormt glad över samarbetet med Anders, vi har samma tänk och mål och nu ska vi dit, säger Alina.

Alinas debutsingel Flytta på dig kommer i april/Maj och flera skivbolag håller i skrivande stund på att förhandlar med artisten.

Lars Nylin