23 januari 2012

Europas ledande nätsäljbolag släpper Edler

Hans Edler fortsätter att nå ut i Europa med sitt Remember-koncept. Nu är det Tysklands tur. Edlers album Remember the Sixties ges exklusivt ut på den tyskspråkiga marknaden av mediegiganten Weltbild GmbH.

Weltbild är Europas ledande säljbolag på nätet med CD, elektronikvaror och böcker. Företaget har 6 400 anställda, omsätter runt 16 miljarder kronor per år och har 18 procent av marknaden i den tyskspråkiga regionen.

Försäljningskanalerna är 300 Weltbild-affärer, internet och postorder. Företagets postorderkatalog har en upplaga på över fem miljoner exemplar. I nästa upplaga av denna katalog, som kommer i början av 2012 och som finns i de flesta tyska hushåll, finns alltså Hans Edlers CD med. Sedan i höstas visas hans konsert-show The Remember Concert i Schweiz på Alpenwelle och Plus 5 Schweiz.

Lars Nylin