19 januari 2012

Urban Cone till Warner Chappell

Warner Chappell Music Publishing har skrivit avtal med Stockholmsbandet Urban Cone.

Urban Cone bildades 2010 men har redan hunnit med utgivning på Universal Music liksom framträdanden på exempelvis Popaganda och klubbspelning på Way Out West. Mär Aftonbladet nyligen rankade landets hetaste nya artister kom Urban Cone trea.

”Sedan vi började, för ett år sedan, har vi mött en otrolig framgång. Men vi har arbetat hårt och kommer fortsätta göra så. Vi har aldrig skämts över att vi har höga ambitioner och vi tror innerligt på att det vi gör kommer att ta oss precis dit vi vill. Hittills har ingen tvivlat”, säger grupen på bokningsbolaget Lugers hemsida.

Lars Nylin

På bilden: Rasmus Flyckt(Urban Cone), Lars Karlsson (Warner/Chappell), Emil Gustafsson (Urban Cone)