10 januari 2012

Sound Pollution Songs ingår nya avtal

Sound Pollution Songs har ingått nya förlagsavtal med upphovsmännen för Sir Reg, Close Quarters & Sencelled.

Sir Reg släppte i oktober 2011 albumet A Sign Of The Times på det svenska bolaget Heptown. Förlagsavtal har nu ingåtts med upphovsmännen för verken på det aktuella albumet, som är släppt över hela världen. Sir Reg turnerar närmast i bl.a. Sverige och Tyskland.

Close Quarters upphovsmän och Sound Pollutions Songs ingår avtal för det aktuella albumet We Believe In Rock n Roll (CQ Records) som nu är släppt över hela världen.

Sencelled och Sound Pollution Songs har ingått avtal för de verk som ingår på det aktuella självbetitlade albumet (Rocket Songs).

Sound Pollution Songs har förlagsavtal för verk av Sabaton, Bullet, Kristet Utseende, Knockouts, Bonafide, med flera. Man har i förlagskatalogen även verk av Von Benzo (Jay Smith som vann Idol förra året),De Van (Eric Nytomt som deltar i TV4:s The Voice nu på fredag), Insania (Dimitri) som vann TV3:s True Talant. Sound Pollution Songs har en katalog på ca 2000 verk och administreras av Sony /ATV.

Lars Nylin