22 december 2011

EMI kontrakterar Sebjak och Dimitri Vangelis & Wyman

EMI Music Sweden har kontrakterat de svenska house-akterna Sebjak och Dimitri Vangelis & Wyman till Virgin Music. Båda akterna släpper nytt material nästa år.

Den unga DJ:n och houseproducenten Sebjak har det senaste året bl.a spelat på stora internationella klubbar som Pacha på Ibiza, gjort succé på Summerburst samt turnerat i USA, Portugal, Frankrike, Schweiz, Marocko och Brasilien. Hans remixar av Daft Punks Technologic samt Shock, Bigger och Pump Up The Volume har varit framgångsrika hits.

– Det ska bli väldigt spännande att jobba med ett av världens mest etablerade skivbolag, konstaterar Sebjak.

Den svenska producentduon Dimitri Vangelis & Wyman har på bara elva månader lyckats tre topplaceringar på Beatport och uppmärksammats internationellt för sina remixer av bl.a Free, Boom, Call My Name och Reach for me.

– Det känns fantastiskt och helt rätt, kommenterar Dimitri Vangelis & Wyman sitt EMI-avtal. Detta kommer bli ett givande och mycket intressant samarbete. Vi ser stort fram emot 2012 och 2013!

– Det känns otroligt kul att få jobba med Dimitri Vangelis & Wyman och Sebjak, säger Magnus Källskog A&R EMI Music/Virgin Records Sweden. I en tid när hela världen har ögonen på svensk dansmusik är det ett privilegium att få signa två så intressanta akter. Jag ser fram emot att följa deras utveckling 2012.

– Det känns spännande att vi följer EMIs långa tradition av att signa de hetaste dansakterna. Det här är bara början, menar Stefan Blom, vd EMI Music Nordic.

Claes Olson