22 november 2011

Border och Broken Silence utökar samarbetet

Den svenska musikdistributören Border Music och den tyska kollegan Broken Silence utökar nu sitt samarbete. I fortsättningen kommer även Borders svenska skivbolagskunder att nå ut i Europa via samarbetet.

Nyligen förlängde de båda bolagen sitt avtal till att sträcka sig förbi 2012. Det nya avtalet innebär att de svenska bolag som Border distribuerar nu kan nå skivbutikerna i Tyskland, Österrike och Schweiz denna väg i stället för att söka egna partners.

Lars Nylin

Den svenska musikdistributören Border Music och den tyska kollegan Broken Silence utökar nu sitt samarbete. I fortsättningen kommer även Borders svenska skivbolagskunder att nå ut i Europa via samarbetet.

Nyligen förlängde de båda bolagen sitt avtal till att sträcka sig förbi 2012. Det nya avtalet innebär att de svenska bolag som Border distribuerar nu kan nå skivbutikerna i Tyskland, Österrike och Schweiz denna väg i stället för att söka egna partners.

Lars Nylin

På bilden fr v: Torgny Gottberg (label manager, Border Music) och Wolfgang Thoma (label manager Broken Silence).