15 november 2011

LÅTSKRIVARE Björn & Benny Englandsettor

You Have To Be There är en översättning av låten Du måste finnas, ursprungligen ett huvudnummer i musikalen Kristina från Duvemåla.Låten har tidigare släppts på engelska men aldrig fått sådan uppmärksamhet som när Susan Boyle i september gjorde den på tv-programmet America's Got Talent. Nu inleder hennes version, i produktion av Steve Mac, hennes tredje soloalbum Someone To Watch Over Me (Syco, Sony Music).

På albumet gör hon i övrigt bland annat låtar av Depeche Mode, Tears for Fears och Joni Mitchell. 50-åriga Boyle fick ett stort internationellt genombrott omedelbart efter vinsten i Britain's Got Talent 2009. Hon har haft listettor i 30 länder, dock inte i Sverige, där låg debuten som bäst som nummer två.

Lars Nylin

You Have To Be There är en översättning av låten Du måste finnas, ursprungligen ett huvudnummer i musikalen Kristina från Duvemåla.Låten har tidigare släppts på engelska men aldrig fått sådan uppmärksamhet som när Susan Boyle i september gjorde den på tv-programmet America's Got Talent. Nu inleder hennes version, i produktion av Steve Mac, hennes tredje soloalbum Someone To Watch Over Me (Syco, Sony Music).

På albumet gör hon i övrigt bland annat låtar av Depeche Mode, Tears for Fears och Joni Mitchell. 50-åriga Boyle fick ett stort internationellt genombrott omedelbart efter vinsten i Britain's Got Talent 2009. Hon har haft listettor i 30 länder, dock inte i Sverige, där låg debuten som bäst som nummer två.

Lars Nylin

Nu har det hänt igen. Björn Ulvaeus och Benny Andersson är Englandsettor, åtminstone så indirekt. Det är Susan Boyle, fixstjärna sedan sitt genombrott i Britain's Got Talent, som använt svenskarnas You Have To Be There som fokuslåt i samband med nya brittiska albumettan Someone To Watch Over Me.