20 september 2011

Sound Pollution Songs gör nya avtal

Förlaget Sound Pollution Songs har ingått förlagsavtal med upphovsmännen för grupperna M.ill.ion, Scams, Tear Them Down och De Van.

M.ill.ion, som existerat som band i 20 år, släppte i våras albumet Sane & Insanity på det tyska bolaget Metal Heaven. Förlagsavtal har nu ingåtts mellan Sound Pollution Songs och upphovsmännen för verken.

Tear Them Down har ingått avtal för de verk som ingår på det aktuella mini albumet This is a Mutiny på Plunk Records.

De Van, som släppt albumet Planet Botox på Jamsync Music i USA, har via ett samarbete med förlaget Scandinavian Songs ingått avtal med Sound Pollution Songs på delar av verken på det aktuella album som nu ska lanseras i Europa.

I fallet Scam ingår Sound Pollution avtal för det aktuella albumet Rock And Roll Krematorium som nyligen släpptes på Lightning Records. ”Enklaste sättet att beskriva The Scams? Som om The Hellacopters hade inspirerats av AC/DC i stället för Kiss,” säger Johan Hargeby på Sound Pollution i ett pressmeddelande.

Lars Nylin