25 augusti 2011

Sweden Songs i avtal med Per Bergkvist (The Virtues)

Sweden Songs har tecknat förlagsavtal med Per Bergkvist om låtar med bandet The Virtues. Avtalet omfattar bl.a låtar från albumet Beautiful Game [Green Room] som har släppts i USA av Zip Records och i Sverige ges ut via Sweden Records Label.

The Virtues är just nu i studion och mixar sitt kommande fjärde album, som är planerat för utgivning i slutet av året eller tidigt 2012. I februari turnerar The Virtues i England.

– Vi är väldigt glada och det känns väldigt kul att få arbeta med Per och The Virtues, kommenterar musikförläggare Keith Almgren. Per är en mycket bra låtskrivare och vi hoppas kunna bidra med vårt kunnande.

– Vi hoppas så klart på mer uppmärksamhet utomlands för bandet, och där det är Zip Records som jobbar med dem i USA och Benelux, samtidigt som vi jobbar med dem för den inhemska marknaden.

The Virtues som består förutom Per Bergkvist av Flamman (Dag Vag, Kristoffer Åström), Fredrik Moberg och Jesper Andersson. Bandet har också sen tidigare management genom Vivir Productions.

Claes Olson