14 juni 2011

GULD & PLATINA September & Petter på Gröna Lund

I samband med Petter & Septembers konsert på Gröna Lund 3 juni delade Catchy Tunes / FTM och Universal Music ut inte mindre än tre olika platinaskivor till Petter och September.

Gröna Lund hade sin mest välbesökta dag hittills den här säsongen när 25 000 personer kom för att se i Petter & Septembers konsert på Stora Scenen 3 juni. Det var inte bara den bästa dagen säsongen 2011 utan Petter & September slog också Lady Gagas rekord på 23 000 gäster sommaren 2009. Bob Marley har fortfarande det totala rekordet, men det är efter ombyggnader och nya ordningsregler m.m. omöjligt att överträffa.

I samband med konserten delades det ut plaitinaskivor för inte mindre än tre olika utgivningar: September Mikrofonkåt [Catchy Tunes / FTM] (4 x platina), September Love CPR [Catchy Tunes / FTM] och Petter & September Baksmälla [Universal Music].

Claes Olson