7 juni 2011

Sound Pollution Songs tecknar nya avtal

Sound Pollution Songs har ingått nya förlagsavtal med upphovsmännen för Crescendolls, Skitarg och Dick Lundberg & Misstro.

Crescendolls släppte den 27 maj via det egna bolaget Clandestiny Records albumet Powertrio Proudly Presents Ten Out Of Ten. Förlagsavtal har nu ingåtts med upphovsmännen för verken på det nya aktuella albumet samt for mini albumet The Real Deal som båda nu släpps fysiskt och digitalt över hela världen genom Sound Pollution Distributions nätverk.

Crescendolls debutalbum är producerat tillsammans med Stefan Aronsson i Baron Bane och The Real Deal är producerat av Ebbot Lundberg (The Soundtrack Of Our Lives) i Svenska Grammofonstudion.

Sound Pollution och upphovsmännen i gruppen Skitarg har sedan tidigare förlagsavtal för tidigare utgivna verk. Nu har förlagsavtal även ingåtts för verken på albumet Den Hårdaste Jäveln som släpptes 3 juni.

Med Dick Lundberg & Misstro har förlagsavtal tecknats för albumet Världen Är Trasig, Allt Har Gått Sönder [Dikotomi Produktion] som släpptes tidigare i år.

Claes Olson