25 maj 2011

Sony/ATV kontrakterar Isak Strand vs. TOE

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har kontrakterat bandet Isak Strand vs. TOE. Bilden, fr.v: Jonas Holst (A&R, Sony/ATV), Isak Strand, Johan Axelsson, Filip Oleandersson, Tom Olovsson, Arvid Lundin, Andreas Hammarqvist, Marcus Lindberg (manager) och Christoffer Lindh (A&R, Sony/ATV).

De senaste två åren har Isak Strand vs. TOE spelat runt om i hela Sverige och är just turnerar man med sin nya EP Be All We Could [Skinny Boy Records] i bagaget. Med hjälp av bl.a Spotify och iTunes har man enligt managern Marcus Lindberg, lyckats skapat sg en världsomspännande publik.

– Jag har haft ögonen på Isak Strand vs. TOE under en tid och det känns väldigt kul att äntligen komma igång med vårt samarbete, berättar Christoffer Lindh, A&R / Creative på Sony/ATV.

– Jag har gillat deras musik sen dag ett och sett dom ett flertal gånger under åren och alltid blivit imponerad av deras musik och liveframträdanden. Dom har gjort allting själva tidigare och ändå tagit sig till en imponerande nivå så det ska bli jättekul att vara med och lyfta dom ytterligare, så fler får upp ögonen för detta fantastiska band.

– Isak Strand vs. TOE blir ett grymt roligt komplement till vår redan fantastiska roster. Isak och killarna är helt unika och gör sin egen grej, som det ska bli väldigt kul att följa, kommenterar Jonas Holst, även han involverad i egenskap av A&R på Sony/ATV.

– Att få jobba med Christoffer, Jonas och dom andra på Sony/ATV har länge varit en önskan från bandet och nu hoppas vi kunna ta det här till en ny nivå, säger Isak Strand vs. TOE:s manager Marcus Lindberg. Sony/ATV är den perfekta samarbetspartnern då vi jobbar hårt på att förmedla musiken internationellt.

Claes Olson