26 april 2011

Natasha Bedingfield i Sverige

Innan påsk besökte den engelska sångerskan Natasha Bedingfield Stockholm för att lansera nya singeln Strip Me. På det album som kommer i höst har hon bl.a. samarbetat med svenskarna Andreas Kleerup och Jonas Myrin.

Under sitt promotionbesök så sjöng Natasha Bedingfield live i Vakna med The Voice och Äntligen Morgon på Mix Megapol. Hon gjorde dessutom en mängd intervjuer med månadspress och bloggare.

Natasha Bedingfields första singel på över fyra år heter Strip Me och är producerad av Ryan Tedder från OneRepublic. Den är ett första tecken från ett album med titeln Strip Me Away som släpps i augusti. Bedfingfields hittills största listframgång i Sverige kom 2004 med singeln These Words.

Lars Nylin

På bilden, från vänster: Bosse Lundquist (radioansvarig), Mark Dennis (VD), Natasha Bedingfield och Magnus Ribbeklint (marknadschef).