6 april 2011

Kanye West – Way Out West

Förra sommaren uppträdde Jay-Z på Peace & Love. I sommar kommer ev annan av världens största hiphop-artister – Kanye West – till Way Out West i Göteborg.

Artisten och producenten Kanye West ligger bakom flera av Jay-Z:s största hiphophymner, men har även samarbetat med bl.a Beyonce, Katy Perry, John Legend, Pharrell, Estelle, Common, Chris Brown, Janet Jackson, Jamie Foxx, Lupe Fiasco, DJ Premier och Usher – för att bara nämna några.

Sedan tidigare är bl.a följande artister klara för Way Out West-festivalen i Göteborg 11-13 augusti: Pulp, Robyn, Fleet Foxes, Thåström, Explosions On The Sky, Ariel Pink’s Haunted Graffiti. På Stay Out West (samma datum/samma stad) spelar bl.a James Blake, Jamie Woon och The Jayhawks.

Claes Olson

Länk:
http://www.wayoutwest.se/