24 mars 2011

Darrow tecknar avtal med Phonofile

Darrow har tecknat ett digitalt distributionsavtal med Phonofile. I skivbolagets katalog finns bl.a tolv guldsäljande och två platinaskivor med The Refreshments, som i förra veckan medverkade på den stora musikfestivalen South By Southwest i Austin, Texas, där man spelade på The Tap Room och Antone´s.

Utöver The Refreshments finns även bl.a Dave Edmunds, Eva Eastwood, Johan ”J.B” Blohm, Nejra och Hank C Burnette (inklusive den miljonsäljande hiten Spinning Rock Boogie med den svenska artisten, som för övrigt är den enda europe som släppts den klassiska amerikanska Sun-etiketten) samt inspelningar med bl.a Totta Näslund, Tommy Körberg, Sven Zetterberg, Lasse Tennander, Billy Bremner, Steve Gibbons och Augie Meyers i backkatalogen.

We give them a big Phonofile welcome and we are sure this will be a fruitful cooperation, hälsar det norska bolaget.

Claes Olson

Länk:
The Refreshments hyllas på SXSW